Öreghegy Hotel*** Wellness Panzió és Turistaszálló

Árak

Balatontól 20 km-re fekvő  kisváros Sümeg, mely a barokk  történelmi emlékeiről híres, itt található az „Öreghegy” tetején az Öreghegy Hotel*** Wellness Panzió és Turistaszálló.

2006-ban nyitottunk! Jelenlegi  igényekhez igazodva a Hotel rész 5 db 1-2-3-4 ágyas szobával működik, míg a turistaszálló szárnyunk 15 db 1-2-3-4 ágyas szobával várja a vendégeket.

A turista szárny szobái udvarról nyílnak és kivétel nélkül minden szobához tartozik fürdőszoba.

A Hotel részben amely a főépület szerves része, franciaágyas illetve, családi négyágyas és függetlenül utazók számára is  kényelmes pihenést biztosít. A gyermekeknek külön játszószobát alakítottunk ki, hogy ők is el tudják foglalni magukat amíg a szülők pihennek.

 

Turistaszálló
Turista szobában történő elhelyezés 4 000 Ft/fő/éj*
(Háziállat behozható, foglaláskor jelezni kell, hogy háziállattal érkezik. Kisebb termetű háziállatért nem számítunk felárat, de minden esetben egyeztessen a recepciós kollégával)
Hotel
1 db franciaágyas szoba Classic szobában 2 fő részére 10 000 Ft/szoba/éj
1 db 3 ágyas szoba Classic szobában 3 fő részére 11 000 Ft/szoba/éj
1 db 4 ágyas szoba Classic szobában 4 fő részére 15 900 Ft/szoba/éj
(Háziállat behozható, foglaláskor jelezni kell, hogy háziállattal érkezik. Kisebb termetű háziállatért nem számítunk felárat, de minden esetben egyeztessen a recepciós kollégával)
Egyéb díjak
Egyágyas felár 1 000 Ft/fő/éj
Reggeli 1 400 Ft/fő/éj
Félpanziós vacsora 2 500 Ft/fő/éj
Idegenforgalmi adó 430 Ft/fő/éj

 

*gyermekkedvezmény a turista szobához nem vehető igénybe

Csoportosan utazók, vagy baráti társaságok részére rendelkezünk kis konyhával, illetve kültéri  bográcshellyel, ahol saját maguk elkészíthetik a vacsorájukat, melyet kényelmesen a pince előtti teraszon, vagy rosszabb idő esetén a pincében is elfogyaszthatnak.

Ha házi kedvencével utazik, akkor is válassza az Öreghegy Hotel*** Wellness Panzió és Turistaszállót, mert térítésmentesen fogadjuk a kisállatot.

Több éjszakás foglalás előtt, illetve csoportos foglalás esetén kérje egyedi ajánlatunkat!

Kisebb családi, baráti összejöveteleket maximum 35 főig vacsorával szállással, vagy anélkül is lebonyolítunk.